пʼятниця, 8 жовтня 2010 р.

Салат "Латвія"

Для салату "Латвія" Вам будуть потрібні: Рис - 60 г, сметана - 30 г, яблука - 30 г, помідори - 50 г, огірки - 30 г, зелень петрушки, кріп, сіль за смаком.
Детальніше »

Мітки:

Салат з буряка зі сливами

Для салату з буряка зі сливами Вам будуть потрібні: Буряк - 300 г, сливи або сливовий компот - 300 г, журавлинний або брусничний сік, цукор - за смаком.
Детальніше »

Мітки:

Буряк зі сметаною

Для салату з буряка зі сметаною Вам будуть потрібні: Буряк - 110 г, цукор - 5 г, сметана - 20 г.
Детальніше »

Мітки:

Салат з буряка з хріном

Для салату з буряка з хріном Вам будуть потрібні: Буряк - 125 г, хрін -30 г, лимонна кислота, сіль, цукор - 5 м.
Детальніше »

Мітки:

Салат з болгарського перцю з помідорами і зеленню

Для салату з болгарського перцю з помідорами і зеленню Вам будуть потрібні: Болгарський перець - 60 г, зелена цибуля - 20 г, салат - 15 г, зелень петрушки - 5 г, помідори - 60 м, рослинна олія - 15 г, сіль.
Детальніше »

Мітки:

Салат з яєць з яблуками і гірчичним майонезом

Для салату з яєць з яблуками і гірчичним майонезом Вам будуть потрібні: Яйця варені - 200 г, яблука - 150 г, майонез гірчичний - 150 г, сіль - за смаком.
Детальніше »

Мітки:

Салат з помідорів і огірків з хріном

Для салату з помідорів і огірків з хріном Вам будуть потрібні: Помідори - 80 г, огірки - 30 г, для заправки: олія рослинна - 20 г, оцет - 5 г, сіль, цукор, перець, цибуля зелена - 20 г, хрін - 10 г, часник - 1 часточка.
Детальніше »

Мітки:

Салат з апельсинів і чорносливу

Для салату з апельсинів і чорносливу Вам будуть потрібні: Чорнослив - 70 г, апельсини - 100 г, яйце - 1 шт., Цукор - 30 г, молоко - 80 г, цукор ванільний. 
Детальніше »

Мітки:

Салат з тріски з хріном

Для салату з тріски з хріном Вам будуть потрібні: Філе тріски - 250 г, картопля - 150 г, огірки свіжі - 100 г, хрін - 100 г, майонез - 100 г, оцет - 10 г, зелена цибуля - 50 г.
Детальніше »

Мітки:

Салат з рису з майонезом

Для салату з рису з майонезом Вам будуть потрібні: Рис - 100 г, масло рослинне - 65 г, вода для варіння - 330 г, майонез - 200 г, сіль і зелень - за смаком.
Детальніше »

Мітки:

Салат "Столичний"

Для салату "Столичний" Вам будуть потрібні: Курка або індичка - 115 г, картопля - 40 г, яйце - 1 / 2 шт., Огірки чи помідори - 25 г, маслини - 5 г, салат зелений - 15 г, майонез або сметана з майонезом - 30 г, сіль.
Детальніше »

Мітки:

Салат з картоплі та зелені

Для салату з картоплі та зелені Вам будуть потрібні: Картопля - 100 г, білокачанна капуста - 20 г, ріпчаста цибуля - 10 г, рослинна олія - 10 г, салат - 5 г, кріп - 5 г, сіль.
Детальніше »

Мітки:

Салат овочевий

Для овочевого салату Вам будуть потрібні: Картопля - 40 г, морква - 20 г, салат - 10 г, цвітна капуста - 20 г, помідори - 50 г, огірки - 30 г, яблука - 20 г, горошок - 10 г, сіль, лимонна кислота, сметана - 40 г , яйце - 1 / 2 шт., зелень - 5 м. 
Детальніше »

Мітки:

Рецепт вінегрету по-румунськи

Для салату Вам будуть потрібні: Картопля - 100 г, морква - 25 г, горошок зелений - 15 г, яйце (білок) - 1 шт., Квасоля відварна - 10 г, м'ясо відварне або смажене - 30 г, для соусу: яйце (жовток) - 1 шт. , гірчиця - 3 г, олі рослинна - 30 г, оцет 3%-ний або сік лимонний - 10 г, сіль.
Детальніше »

Мітки:

Салат м'ясний

Для м'ясного салату Вам будуть потрібні: М'ясо (готове) та картоплю - по 30 г, огірки - 20 г, салат зелений - 10 г, яйце - 1 / 2 шт., Майонез - 30 г, соус "Південний" 
Детальніше »

Мітки:

Салат зі свіжим часником, сиром і петрушкою

Для салату зі свіжим часником, сиром і петрушкою Вам будуть потрібні: Свіжий часник - 100 г, сир - 250 г, петрушка - 30 г, лимон - 30 г, кисле молоко - 30 м, рослинне масло - 50 г, волоські горіхи - 40 г, сіль, чорний перець.
Детальніше »

Мітки: