субота, 9 жовтня 2010 р.

Салат з гарбуза і яблук

Для салату з гарбуза і яблук Вам будуть потрібні: Гарбуз - 300 г, яблука - 300 г, цукор - 40 г, кислота лимонна - 2 г, горіхи волоські (ядро) - 45 г, ванілін - 3 м.
Детальніше »

Мітки:

Салат з сиру з м'ясом

Для салату з сиру з м'ясом Вам будуть потрібні: Сир - 200 г, м'ясо яловиче варене 150 г, горошок зелений 100 г, сливи мариновані - 50 г, майонез - 700 г, сіль - за смаком.
Детальніше »

Мітки:

Салат зі свіжої капусти зі свіжими огірками

Для салату зі свіжої капусти зі свіжими огірками Вам будуть потрібні: Капуста білокачанна свіжа - 300 г, огірки - 150 г, кріп - 20 г, рослинна олія - 50 г, гірчиця - за смаком.
Детальніше »

Мітки:

Салат з щавлю з червоним перцем

Для салату з щавлю з червоним перцем Вам будуть потрібні: Щавель - 150 г, солодкий червоний перець - 100 г, хрін - 20 г, цибуля - 50 г, соус сметанний 150 г, зелень, листочки салату - за смаком.
Детальніше »

Мітки:

Салат з шпинату з лимоном, сметаною і цибулею

Для салату з шпинату з лимоном, сметаною і цибулею Вам будуть потрібні: Шпинат - 200 г, сметана - 200г, лимон - 40 г, цибуля зелена - 20 г, сіль - за смаком.
Детальніше »

Мітки:

Салат зелений з яйцем, огірком і сметаною

Для салату з яйцем, огірком і сметаною Вам будуть потрібні: Салат - 300 г, огірки свіжі - 75 г, яйця - 80 г, соус сметанний з оцтом - 100 г, сіль - за смаком.
Детальніше »

Мітки:

Салат з баклажанів, помідорів та цибулі

Для салату з баклажанів, помідорів та цибулі Вам будуть потрібні: Баклажани - 350 г, помідори - 250 г, цибуля ріпчаста - 100 г, масло рослинне - 35 г, цукор - 15 г, оцет - 30 г, перець зелений, рубана зелень петрушки або кропу, сіль - за смаком.
Детальніше »

Мітки:

Салат з кукурудзи

Для салату з кукурудзи Вам будуть потрібні: Качани кукурудзяні 1000 г, цибуля ріпчаста 100 г, масло рослинне - 50 г, сіль, перець - за смаком.
Детальніше »

Мітки:

Салат з квасолі і помідорів

Для салату з квасолі і помідорів Вам будуть потрібні: Квасоля - 500 г, помідори - 100 г, огірки - 100 г, винний оцет, ріпчаста цибуля, зелений перець, зелена цибуля, стручковий перець, зелень петрушки, сіль - за смаком.
Детальніше »

Мітки:

Салат "Буковина"

Для салату "Буковина" Вам будуть потрібні: Картопля - 30 г, перець стручковий (свіжий або консервований) - 20 г, морква - 15 г, горошок зелений - 20 г, цибуля зелена - 5 г, майонез - 25 г, ковбаса копчена - 25 г, сіль.
Детальніше »

Мітки:

Вінегрет овочевий

Для салату  Вам будуть потрібні: Картопля - 30 г, морква - 15 г, буряк - 20 г, огірки солоні, цибуля зелена або ріпчаста, капуста квашена - 15 г, олія рослинна - 10 г або майонез - 20 г, соус "Південний" - 5 г, оцет - 3 г, спеції. 
Детальніше »

Мітки:

Салат з ріпчастої цибулі

Для салату  з ріпчастої цибулі Вам будуть потрібні: Ріпчаста цибуля - 200 г, яблука - 50 г, картопля - 100 г., петрушка - 60 г, кріп - 50 г, майонез - 60 г, кілька крапель лимонного соку.
Детальніше »

Мітки:

Салат зі свіжих овочів з яйцями

Для салату зі свіжих овочів з яйцями Вам будуть потрібні: Салат - 200 г, помідори - 200 г, огірки - 100 г, яйця - 2 шт., Рослинна олія - 40 г, 1 стебло цибулі-порею (біла частина), лимонний сік, чорний перець, сіль. 
Детальніше »

Мітки:

Салат "Грибок"

Для салату Вам будуть потрібні: Помідори - 1000 г, сир - 500 г, вершкове масло - 200 г, часник - 5 часточок, зелень
Детальніше »

Мітки:

Салат з червонокачанної капусти з картоплею

Для салату з червонокачанної капусти з картоплею Вам будуть потрібні: Капуста - 300 г, картопля - 3 шт., Яйце - 1 шт., Рослинна олія - 50 г, сіль, оцет, перець, зелень.
Детальніше »

Мітки:

Салат з болгарського перцю з яблуками, зеленню, цибулею та сметаною

Для салату з болгарського перцю з яблуками, зеленню, цибулею та сметаною Вам будуть потрібні: Болгарський перець - 50 г, салат - 10 г, зелена цибуля - 20 г, зелень петрушки - 5 г, яблука - 50 г, сметана - 30 г, цукор - 5 г, сіль.
Детальніше »

Мітки:

Салат по-латишськи

Для салату по-латишськи Вам будуть потрібні: М'ясо (готове) та картопля - по 30 г, огірки солоні - 20 г, яблука - 10 г, оселедець - 15 г, яйце - 1 / 4 шт., Для соусу: сметана - 35 г, хрін - 10 г, оцет - 5 г, яйце - 1 / 4 шт., гірчиця - 2 г, помідори - 10 г, зелень петрушки, салат зелений.
Детальніше »

Мітки:

Салат з помідорів

Для салату з помідорів Вам будуть потрібні: Помідори - 150 г, салат - 10 г, зелена цибуля - 15 г, сіль, рослинна олія - 10 г.
Детальніше »

Мітки:

Салат датський

Для салату Вам будуть потрібні: Макарони - 80 г, морква - 30 г, селера (корінь) - 20 г, капуста цвітна - 50 г, шинка - 80 г, олія рослинна - 10 г, оцет - 5 г, майонез - 10 г, гірчиця - 2 г, сіль. 
Детальніше »

Мітки:

Салат з редьки та моркви в сметані

Для салату з редьки та моркви в сметані Вам будуть потрібні: Редька - 300 г, морква - 100 г, сметана - 100 г, сіль за смаком, зелений салат, кріп.
Детальніше »

Мітки:

Салат з червонокачанної капусти

Для салату з червонокачанної капусти Вам будуть потрібні: Капуста - 300 г, оцет - 30 м, рослинне масло - 45 г, яйце - 1 шт.
Детальніше »

Мітки:

Салат з зеленої цибулі

Для салату з зеленої цибулі Вам будуть потрібні: Цибуля - 300 г, яйце - 3 шт., Сіль, оцет, олія рослинна.
Детальніше »

Мітки: